måndag 11 april 2011

Ekonomiskt

Ja det tänkte jag försöka bli. Jag ska nämligen börja storhandla en gång i veckan. Jag och Fredrik har tidigare försökt men förr om tiderna åt vi så mycket ute att det vi köpte hem åkte i soporna för att det bara stod och ruttnade i kylskåpet eller i skafferiet.
Men på sistonde så har vi upptäck att hemlagat smakar bäst. Och så får jag försöka köpa sånt som kan åka in i frysen för då är det ju inga problem. Å andra sidan är ju Fredrik borta och jobbar hela veckorna så det gör ju allt aningens lite svårare. Men som sagt på fredag ska jag ge det ett försök.
Jag har redan börjar skriva en lista på vad jag ska handla. Jag önskar att jag hade en sån där griffeltavla som man hade när man gick i skolan men dem är ju för jävla fula. Och så mår jag illa när man skriver på dem för ljudet som kritorna avger är fruktansvärt. Men jag tänkte att det hade kunnat vara schysst att skriva upp på en griffeltavla när man kommer ¨på något att lägga till listan.

På tal om hästar, Mattias som kommer på tisdag fyller år på lördag och det innebär att jag ska få göra en tårta! Tro mig, jag planerar redan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar